Soturimunkin oppipoika (Atena Kustannus Oy)

27.99

Varasto loppu

HUOM! Kirjoja ei tule enää myyntiin Soturimunkki-sivustolle suuren kysynnän vuoksi. Kirjan voit tilata kustantajan nettisivuilta (atena.fi) tai kirjakaupoista kautta maan. 

Lääketieteen lisensiaatti Joonas Tolvanen on käynyt Kiinassa vuosina 2007–2017 yhteensä yhdeksän kertaa, opiskellut arvostetun Shaolin-mestarin johdolla ja on Shaolin-soturimunkkien ikiaikaisen perinteen jatkaja. Suomessa hän työskentelee lääkärinä ja on perustanut Kuopioon kung-fu-koulun.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1 Osasto:

Product Description

HUOM! Kirjoja ei tule enää myyntiin Soturimunkki-sivustolle suuren kysynnän vuoksi. Kirjan voit tilata kustantajan nettisivuilta (atena.fi) tai kirjakaupoista kautta maan. 

 

Kun suomalainen lukiolaispoika astuu ensimmäisen kerran kiinalaisen kung-fu-koulun portista sisään, hän ei tiedä mitä odottaa. Koulun kuri osoittautuu spartalaiseksi: sängyissä ei ole patjoja, oppilaat heräävät ennen aamukuutta kovaäänisistä raikuviin kommunistisiin lauluihin ja sääntöjen rikkomisesta rangaistaan ”käärmeen pään katkaisulla” eli kepiniskuilla. Kaikesta huolimatta – tai juuri siksi – Joonas Tolvanen tuntee olevansa oikeassa paikassa.

Soturimunkin oppipoika kuvaa mukaansatempaavasti Tolvasen vaiheita eri kung-fu-kouluissa sekä kulttuurien yhteentörmäyksiä vastakohtaisuuksien maassa. Kiinan-matkoillaan hän muun muassa ihastuu paikalliseen naiseen, joutuu ottelemaan tuhatpäisen yleisön hurratessa, puraisee vastustajan kiveksiä itsepuolustukseksi, saa ikuisen porttikiellon kylpylään ja viettää yön paikallisessa putkassa.

Lääketieteen lisensiaatti Joonas Tolvanen (1989) on käynyt Kiinassa vuosina 2007–2017 yhteensä yhdeksän kertaa, opiskellut arvostetun Shaolin-mestarin johdolla ja on Shaolin-soturimunkkien ikiaikaisen perinteen jatkaja. Suomessa hän työskentelee lääkärinä ja on perustanut Kuopioon kung-fu-koulun.

ISBN 978-952-300-348-4

KL 99.1
kansi: Timo Numminen

Sidottu
223 sivua

Atena Kustannus Oy